Här bakom träden ser ni huset vi jobbar medJag jobbar som målare i malmö. Jag tänkte berätta hur en vanlig dag på jobbet ser ut för mig. 

När det gäller mina morgonrutiner så ser dom alltid exakt likadana ut. Min väckarklocka ringer kl 06.00, då går jag ner till köket och sätter på kaffekokaren som jag har laddat kvällen innan. Under tiden kaffet rinner ner så går jag ut och hämtar tidningen som jag läser under tiden jag äter frukost. Efter frukosten klär jag på mig och sedan tar jag ut min hund på en liten runda så att han klarar sig själv hemma tills jag kommer hem från jobbet.

sedan är det dags för jobb!

Som målare ser arbetsdagarna väldigt olika ut, just idag skulle jag tillsammans med en kollega till en kund som bor en bit utanför malmö stad. Där har vi sedan innan påbörjat ett arbete där vi skulle tapetsera kundens vardagsrum och dessutom måla fönsterna. När vi har två olika uppgifter på samma ställe så delar vi upp det så att den ena tapetserar och den andra målar. På så sätt blir vi mer effektiva och sparar tid och dessutom blir kunde ofta nöjdare eftersom att arbetet tar mindre tid. Ett arbete som detta brukar ta 2-3 dagar, det som tar tid är att måla fönsterna eftersom att dom måste torka innan vi kan hänga tillbaka dom. Arbetsdagarna brukar vara mellan 08.00-16.00, ibland jobbar vi lite övertid ifall vi ser att vi bara har ungefär en timmes jobb kvar tills vi är klara. Och så fort vi slutar åker jag hem till min lilla hund. Såhär kan en vanlig dag se ut för en målare.

Min firma har en egen hemsida, kolla gärna in den här: målaremalmö.com

En dag som målare i malmö
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *