Här är två bilder från vårt bröllop, där jag fick bröllopspresenten från Stihl MalmöFörra sommaren så gifte jag och min man oss. Det var en helt fantastisk dag. Det var mitt i sommaren, solen stod på, vi hade glada gäster och viktigast av allt så hade vi varandra.

Vi bestämde oss ganska tidigt för att vi skulle satsa rejält på vårt bröllop och verkligen få allting som vi ville ha, så ni förstår säkert att det inte blev någon billig historia. En dag när vi satt och försökte bestämma bordplacering så frågade min man mig helt plötsligt vad jag ville ha av honom i bröllopspresent. Jag blev lite chockad och kollade på honom. Det enda jag ville ha var ju honom! Och dessutom skulle vi lägga så mycket på bröllopet att det var bra nog för mig.

The D-day

Efter den stunden så trodde jag att han hade släppt det där med att ge mig en bröllopspresent. Men på vår bröllopsdag så visade det sig att han inte alls hade släppt det.

När vi skulle öppna alla våra presenter så hittade jag en present utan något kort på. Vem kunde den vara ifrån? När jag öppnade den så hittade jag en underbar sak ifrån Stihl Malmö. Just en sådan som jag hade tittat på i flera månader men som jag visste att vi inte hade råd till med bröllopet och allt. Det visade sig så klart att det var min älskling som hade köpt den som bröllopspresent till mig. Åhhh vad jag älskar dig!!

Om ni vill se fler saker från Stihl Malmö så kan du gå in på deras hemsida, här!

En riktig överraskning
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *