Här är en bild som jag tog på vår dotter samma dag som VVS killarna var hos ossHär om dagen så ringde min lilla dotter mig på jobb. Hon hade precis kommit hem från skolan och ringde för att berättade att det var väldigt kallt i huset och att det inte kom något vatten ur kranen.

Gud vad konstigt, tänkte jag för mig själv.

Hur ska jag klara detta själv?

Ganska så snabbt så förstod jag att det så klart var värmen och avloppet som hade lagt av och jag åkte snabbt hem för att kolla. Det tog inte lång tid innan jag förstod att jag aldrig skulle kunna klara av att fixa det själv och det fick bli ett snabbt samtal till VVS Malmö. Det är extremt proffsiga och varje gång som vi har haft problem hemma så är det dem som har kommit och hjälpt oss.

En timme senare knackade det på dörren och jag visade killarna vad problemet var. De förklarade det som att pannan hade lagt av och därför var det ingen värme i huset, och när det inte hade varit något värme i huset så hade rören i avloppet fruset och därför kunde vi så klart inte få fram något vatten heller. Jag kan ju lugnt säga att det inte är ett problem som man vill stöta på en fredag eftermiddag när man ska ha gäster på kvällen.

Men killarna gick ut och hämtade sina verktyg och en halvtimme senare så var pannan igång igen och förhoppningsvis så skulle avloppet tina och då skulle vattnet börja flyta på igen.

Som tur var så tog det bara 20 minuter innan all värme i huset var tillbaka och så var även vattnet. Killarna från VVS Malmö kan man verkligen lita på! Tack och lov!

Här är deras hemsida!

Ett jobb för en VVS kille
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *