Skönt att städfirma Malmö städar huset åt ossVarje sommar hyr vi en stuga en bit utanför Malmö. Vi ett gäng kompisar som hyr den under hela vår semester. Anledningen till att vi hyr stugan är att vi alla bor i lägenhet inne i stan och på sommaren är det så skönt att kunna ha en trädgård som man kan vara ute i och sola och spela spel.

Vi har gjort detta i snart 3 år och vi funderar på att fortsätta

Jag tycker det är guld värt att ha den här stugan varje sommar eftersom jag älskar att vara ute i naturen, men jag har inte ens en gård vid mi lägenhet, och det tycker jag är lite tråkigt faktiskt.

Är vi är i stugan så solar vi och badar och umgås med varandra. Det blir även en hel del fester, det blir lätt så när man är ett gäng med kompisar som hittar på något tillsammans. Det är även många i vår ålder som bor i stugorna runt omkring så det är kul att festa med dem också.

När veckorna är slut ser alltså vår stuga hemsk ut. Eftersom vi har semester har ingen av oss lust att hålla på att städa, mer än att man plockar upp sina egna saker efter sig. Men det blir inte mycket dammsugning gjort. Men när man lämnar stugan ska den va i samma skick som när man fick den, så vi brukar alltid anlita en städfirma som städar åt oss. Städfirma Malmö är det som vi brukar använda oss av och dem är jätte duktiga. Vi har inte fått ett enda klagomål på städningen.

Om du behöver ett städfirma i Malmö, kika in på deras hemsida: städfirmamalmö.com

Ett roligt kompisgäng
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *