Ni sitter ner tillsammans och diskuterar vilken färg du vill haKänner ni igen problemet när man kommer på att man vill göra om hemma med ny färg och du har ingen aning om var du ska börja någonstans eller hur du egentligen vill ha det.

Då har jag ett tips till dig. Jag har nämligen alltid det här problemet, om jag så bara ska möbler om lite i ett rum, kanske flytta soffan från ett ställe till ett annat så får jag jag aldrig rätt på dom andra sakerna i rummet som kanske också behöver flyttas när soffan ändrar plats. Jag har helt enkelt inget öga för detaljer, tyvärr.

För ett litet tag sen skulle vi renovera huset här hemma och i samband med detta sätta ny färg på väggarna och även skaffa oss lite nya möbler, en make over på hela huset alltså. Men eftersom att jag är värdelös på detta så bestämde vi oss för att vi skulle skaffa proffesionell hjälp så att vi verkligen skulle bli nöjda.

Jag hade fått tips från en kollega på jobbet att kontakta colorama i Malmö som är experter på färg och annat.

På colorama kan du får hjälp med hela inredningsbiten. Då går det till så så att du går till butiken på ett möte som du har bokat i förväg, och då har du med dig bilder på rummet/rummen som du vill förändra. Tillsammans sitter ni och disskuterar dina önskemål och vad det är du vill förändra i rummet. När detta mötet är avslutat får du en tid till ett nytt möte där dom har gjort ett färdigt inredningsförslag som du ska få titta på. Om du sedan är nöjd, vilket jag nästan kan garantera att du kommer bli, så kör ni igång!

Ett tips till dig som är sugen på att göra om hemma
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *