Tillhör du dom som använder fintrosor eller fultrosor? Nu undrar du säkert vad som menas med detta. Låt mig utveckla; med fintrosor menas precis vad det låter som, fina trosor i spets, siden och andra inte ofta så bekväma material. Men självklart fina, sensuella, sexiga trosor. Med fultrosor menas inte nödvändigtvis fula trosor utan snarare bekväma bomullstrosor  från typ Sloggi eller Calida. Så vad är du för för en kvinna? Sexiga underkläder eller bekväma underkläder? En undersökning gjord av aftonbladet visade att över 90% använder sig av bekväma trosor, 5% använder sig utan sexiga trosor, eller fintrosor om du hellre vill kalla dom det? Men vad händer med dom sista 5% – Jo, det ska jag tala om. De sista 5% kör commando, eller rumpan bar om du hellre vill. Så är det således bara 5% som äger fintrosor? Nej, 70% har en "finlåda" med spets och siden som åker på någon gång ibland. Bland de lite finare trosorna hittar vi märken som Aubade, Simon Perele, Implicite och självklart Agent P.

Nu kanske du undrar varför det inte går att kombinera? Dvs en bekväm trosa som ändå är sensuell. Det hela handlar om material och skärning. För att få en trosa att uppfattas som sensuell eller lyxig behöver man i regel jobba med spets, brodyr, hårda tyger såsom satin eller siden. Det gör det svårt eller nästan omöjligt att få till en bekväm trosa. För att en trosa ska bli bekväm behöver den vara i modal, bomull, microfiber eller något annat följsamt tyg, gärna utan spets, brodyr eller annat som kan skava. Men vad är det man säger, vill man vara fin får man lida pin.

Ett tillfälle som de flesta kvinnor vill känna sig extra fina och kan lida lite pin är på sin bröllopsnatt. Det är dock inte ovanligt att man under bröllopet har på sig just "fultrosan" för att senare under kvällen smita iväg och svida om till den sk. fintrosan. Gärna i vitt, men mycket spets och lull lull. Kanske en matchande korsett men strumpeband och stockings.

Så vem är du nu, fin, ful eller någonstans i mittentrosan? Oavsett vem du är bör du alltid tänka på att köpa bra trosor. Med bra trosor menar jag fin passform, tyg som håller tvättar i 60 grader år efter år. Är det inte värt att lägga lite extra pengar mot att få något som sitter skönt & håller länge.

Tack för denna gång

Redaktionen

 

 

Fintrosor eller fultrosor
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *