Alla typer av flyttar i Stockholm ställer höga krav på det företag man väljer att anlita som flyttfirma. Det handlar här om kvalitet på jobbet – att inget går sönder, att flytten sker inom överenskommen tid, att flyttstädning ( om man valt det som tillägg) sköts på ett perfekt sätt och att eventuell magsinering även den går att ordna. I Stockholm sker överlägset flest flyttar i Sverige och detta har skapat en på gränsen till överhettad marknad bland företag verksamma inom flyttbranschen. Det som ställer till det för potentiella kunder är här att kvaliteten företagen emellan varierar – kraftigt. Jakten på snabba pengar har gjort att många oseriösa aktörer sökt sig på markanden och som kund kan det därför vara svårt att hitta rätt flyttfirma och att undvika att bli lurad.

Här måste man alltså vara noggrann och kanske i första hand se till att den flyttfirma man väljer i Stockholm verkligen kan leva upp till det de lovar och inte bara är ute efter pengar. Med detta menar vi här att man verkligen kollar referenser och kanske även är beredd att betala några extra kronor för en flyttfirma med god renommé snarare än att betala mindre för en oetablerad flyttfirma.

En flyttfirma som man här kan rekommendera och nämna är Flyttgiganten som verkligen lever upp till de krav man som kund har rätt att ställa i Stockholm. De som anlitat Flyttgiganten har alla intygat att jobbet skett på ett korrekt sätt, att personalen jobbat både effektivt och utan problem samt att även priset varit på en rimlig nivå. Hur kan då Flyttgiganten klara av att uppfylla dessa krav medan andra flyttfirmor i Stockholm misslyckas?

Rutinen ger Flyttgiganten en fördel

Jo, här handlar det mesta om nödvändig rutin samt det faktum att man lyckats behålla en kärna av anställda som som har vana av både varandra och av olika typer av jobb. Rutinen har man skaffat sig genom att man varit verksamma sedan 2007 och de anställda har även de i många fall hängt med sedan dess – detta är något som gör Flyttgiganten unik inom denna bransch i Stockholm. Det är nämligen så att om man jobbar som flyttfirma i Stockholm så kommer man att mötas av uppdrag som varierar kraftigt och där det ena dagen kan handla om att genomföra en flytt i ett högt, äldre hus medan det nästa dag kan hanlda om att flytta ut bohaget från en villa. Variationen i kombination med det fysiska jobbet gör att många företag har svårt att behålla sin personal och att därför även den flyttfirma med gott rykte kan misslyckas.

Man har kanske tappat den personal som hade från början och ersatt den med ett sämre gäng.

Hittills har alltså detta inte drabbat Flyttgiganten som på ett unikt sätt lyckats hålla kvar en hård kärna som därefter – i takt med ökad omsättning – fyllts på med andra duktiga arbetare.

Här kan man säga att Flyttgiganten – till skillnad från andra flyttfirmor i Stockholm – valt att skynda långsamt snarare än att gapa efter för mycket. Flyttgiganten har utvecklats i sin egen takt och sett till att de anställda verkligen trivs – något som nu betalar sig i ett gott rykte, fler jobb och bättre kvalitet på de jobb som de utför. Det finns även andra flyttfirmor som jobbar enligt liknande upplägg då det kommer till sin personalpolicy, men att dessa ofta är i sin linda medan Flyttgiganten – som sagt – varit verksamma sedan 2007.

Som kund är alltså Flyttgiganten ett säkert kort om står inför en flytt av något slag och detta då man vet vad man får till ett rimligt pris – något som alltså blivit allt svårare då det handlar om en flyttfirma i Stockholm.

Här kan du läsa mer om de tjänster som Flyttgiganten erbjuder.

Flyttgiganten – ett bra val i Stockholm
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *