Graverade glas är en uppskattad gåva som passar alla tillfällen, särskilt tillfällen som bröllop. Det är något personligt som både är fint att ge bort och som uppfyller en funktion. Många gånger kan panik uppstå kring vad man ska köpa till brudparet, vilket lätt kan sluta med att man köper något som paret inte kommer att använda. Med glas är det däremot annorlunda, det är något som brukas oavsett om det handlar om vinglas, kaffeglas eller karaffer.

När man letar efter den perfekta glasprodukten kan det vara bra med lite tips längst vägen, vilket ges av bröllopspresenter.nu. Här finns förutom tips på graverade glas även förslag på andra bra gåvor att ge, såsom namnsmycken och gästböcker. Det är lätt att fastna i sina egna tankebanor och därmed ha svårt att komma på något nytänkande som samtidigt är personligt. Därför är det bra med hemsidor som ger konkreta tips på gåvor och vad man kan göra med gåvorna för att få de än mer personliga. Det är bra med nya perspektiv för att på så vis få nya idéer.

vinglas i kristall med egen gravyrGraverade glas finns i flera modeller med oändliga valmöjligheter i fråga om text och utseende. Man kan antingen välja att ge brudparet ett varsitt champagneglas med deras namn ingraverat tillsammans med ett hjärta. Gillar inte paret champagne så kan det istället vara passande med vanliga dricksglas, kaffeglas eller vinglas. Förutom namn går det att gravera in det mesta, vilket kan bero lite på hurdant paret är som enskilda individer och tillsammans. Kanske vill man ringa in bruden och brudgummen med ett passande citat eller ett fint ord som symboliserar dem? Man kan också välja att gravera in brudgummens namn på brudens glas och tvärtom, men även datumet för bröllopsdagen kan vara fint att rista in.

En annan som sak som flera gravyrbutiker på nätet erbjuder är fotogravyr. Med andra ord finns det även möjlighet för gravyrföretagen att rista in ett foto och inte bara text eller symboler. Det kan också vara en god idé – att välja ut ett fint eller kanske roligt kort på brudparet och låta det ristas in på exempelvis en vacker karaff i klarglas.

Ge bort graverade glas i bröllopspresent
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *