Det är kul att spela golf i SkåneUnder min uppväxt provade jag på otroligt många olika sporter, som tex hockey, fotboll, bowling, simning och mycket mer, listan kan bli lång.

Men det fanns en sport som jag fastande lite extra för, nämligen golf.

Många av mina vänner spelade golf, vilket inte är så konstigt eftersom vi bor i Skåne, många spelar golf här. Så en dag följde jag med en av mina vänner till golfbanan och kollade på när hon hade lektion och jag blev så sugen på att vara med att jag skrev in mig i hennes grupp.

Ganska snabbt blev jag ganska duktig på det och började spela på olika tävlingar runt om i Skåne, jag tyckte det var jätte roligt.

Jag hade aldrig som dröm att bli något proffs eller så utan jag spelade endast för att jag tyckte det var roligt.

Mina föräldrar tyckte det var jätte kul att jag trivdes så bra med att spela golf då dem båda två också tyckte om att spela golf. Dem brukar åka på golfresor tillsammans med sina vänner, ibland utomlands och ibland bara till någon annat ställe i Sverige. Dem har spelat på alla golfbanor i Skåne så många gånger att dem vill ha lite förändring.

Så nu har jag och mina föräldrar äntligen bestämt att vi ska lämna Skåne och åka på en golfresa tillsammans till Italien.

Det har varit en av mina drömmar enda sen jag var liten, så jag är jätte glad!

Läs om golf i Skåne här: golfskåne.com

Jag fastnade för golf
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *