KaffemaskinerÄr det någonting jag verkligen hade önskat att cheferna på företaget hade investerat i, så hade det varit kaffemaskiner. Det hade inte ens behövt vara maskiner i plural till alla oss hundratals anställda, det hade till och med räckt med en professionell maskin, så länge jag bara hade kunnat få i mig kaffe löpande under dagen.

Det är ett beroende, och jag vet om att det inte är bra, men nu är det som det är med den saken. Min kropp behöver den där mörka, beska, drycken, och vem är jag att neka den det liksom?

Så ja, cheferna investerar i en massa saker, mer eller mindre nödvändiga. Entrémattor, markiser, nya skrivare och så vidare, och så vidare, men ingenstans står det en kaffemaskin till oss. Det finns dock en kaffekokare att tillgå, men helt ärligt, jag hade inte vågat gå i närheten av den. Dessutom hade den troligtvis varit uppkomst till flera bråk än någonting annat. Vem skall sätta på nytt kaffe när det gamla är slut, och vem är idioten som glömde bort att brygga nytt?!

Vet ni vad jag alltså skall göra idag, bara för att se om jag kan få något att hända. Jag skall göra en namnlista och sedan lämna in det till de högsta hönsen. Bara för att få vår röst hörd på riktigt, och se om det liksom gör någon skillnad.

Till dess dricker jag mitt urvattnade termos kaffe. Det må så vara ett en termos håller värmen på drycken inuti, absolut. Men när termosen innehåller ett kaffe som bryggdes tio timmar tidigare, så är det inte riktigt temperaturen man beklagar sig över. Det är smaken..

Läs mer om Kaffemaskiner

Kaffemaskiner
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *