Här kommer ett nytt blogginlägg från våning två. Lite ny information som ska ut till alla er på första och tredje våningen.

Vilket härligt väder vi har! Helt otroligt vad varm och skönt det är ute, tur vi har balkongen här på våning två där man kan ta med sig datorn ut och arbeta lite i solen. Ni är välkomna upp och säga hej och ta en kaffe här.

Jag har ju fått i uppgift att  styra upp året vårkonferens. Och detta gör jag med glädje mina vänner och kollegor. Efter mycket tips och letande har jag äntligen hittat ett perfekt ställa att hålla vår årliga vårkonferens på. Det blir en heldag och natt på Tyringe Kurhotell. Vi börjar med konferens och möten när anländer, vi kommer åka dit i någorlunda samlad trupp och jag skulle vilja att de som kan tänka sig att köra (behöver ca fem) hör av sig innan dagens slut så jag kan organisera bilarna!

Det ni behöver ta med er är ert glada humör och tävlingsinstinkt! Vi kommer att ha lite roliga lekar efter konferensen och vi äter en god middag tillsammans sen på kvällen. Dagen efter blir det frukost och morgonmöte innan överraskningen! Vi avreser tillsammans senare på eftermiddagen.

Övrigt vill jag meddela att vårt nya lunchrum är färdigmålat och redo att användas, nya möbler har inhandlats och jag vill säga extra tack till Anne på våning ett för all hjälp med smak och inredning. Nu är det alltså fritt fram att ta med sina lunchlådor till lunchrummet igen och slippa sitta vid skrivbordet och äta. Hoppas alla får en trevligt dag och tveka inte att komma förbi med eventuella frågor angående konferensen, ni alla vet vart jag sitter!

 

Konferens Skåne
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *