Nu flyttar jag och min familj till en fin lägenhet i karlskronaJag söker nu efter en ny bostad, det är inte så bråttom än. Tänkte därför kolla ifall om någon vet om det är enkelt att få en lägenhet i Karlskrona. Eller är det lika svårt att hitta lediga lägenheter i Karlskrona som det är i Malmö? För i så fall blev det precis bråttom för mig. Kanske lutar det sig att hitta någon som kan tänka sig ta emot en inneboende.

Ska hitta en lägenhet

Tänker fortsätta att hitta någon bostadsfirma som har lediga lägenheter i Karlskrona, inte kan det vara så svårt att hitta en liten lägenhet i Karlskrona. I värsta fall får jag ta och bli inneboende tills jag får tag på något eget. Jag letar inte efter något speciellt och jag är inte kräsen. Det ända jag begär är att området är bra, och att det finns affär i närheten. Gym eller någon idrottsbana är inget krav eftersom jag föredrar att träna utomhus.

Lägenhet i Karlskrona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *