Det är nice att käka ute!Idag ska jag käka på restaurang. Jag har ingen aning om vad det blir eller för den delen VAR det blir. Det är min flickvän som ska överraska mig, och det enda jag egentligen vet är att vi ska äta på en restaurang i Lund. Det är allt hon lät mig veta. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till det, men jag vet åtminstone att hon har ett visst antal favoritrestauranger i Lund och jag kan därför föreställa mig att det kommer bli en av dem.

 

Ingen uteätare direkt

Jag är ingen jätteflitig besökare av restaurang i Lund eller någon annanstans för den delen, så jag kanske inte ska uttala mig om restauranger på ett generellt plan, men jag har alltid tyckt att restauranger varit en aning skräckinjagande. Man sitter mitt bland en massa folk, beställer, får vänta i tjugo minuter och när man får maten då har det oftast, åtminstone för mig, varit en besvikelse. Jag vill inte låta som världens största pessimist eller nånting, det är bara den upplevelsen jag haft när jag käkat ute tidigare i mitt liv. Så jag gör det sällan numera. Det närmsta jag kommit en bra restaurangupplevelse den senaste tiden är pizzerian som ligger nere vid min nationslokal – till min flickväns stora irritation.

Så det är väl därför hon nu ska dra ut mig till en random restaurang i Lund. Jag tror jag vet precis vilken restaurang vi ska till så det känns inte som att jag är helt ute på hal is, men kanske. Man vet aldrig. Förmodligen ser den ut så här: restauranglund.com

Restaurang i Lund – det godaste du kan äta
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *