Jag var med en av mina systrar till en butik för att kolla på en barnvagn hon och hennes pojkvän tänk köpa. Jag vet egentligen inte om jag tillförde någonting vid köpet, men jag var där som moralisk support i den mån behov kunde finnas av ett sådant. De hade kommit fram till att de skulle ha tag i en som kallades bugaboo eller någonting sådant.

Nu i efterhand har jag insett att detta är en känd modell och att det är någon form av rolls Royce när det kommer till barnvagn. I vilket fall som helst kollade jag runt lite i affären och lade märke till alla namn som finns på varor. Stokke och bugaboo är bara två av alla underliga namn man kunde hitta och jag funderade en hel del på vem som egentligen kommer på vad man skall kalla saker.

Mitt i tankarna kom en kvinna fram med vagnen min syster ville se närmare på och utan att kunna en siffra om dessa föremål, kunde jag i vilket fall se att det var en rejäl stomme i vagnen och den såg faktiskt ut att kunna hålla för det mesta man kan tänka sig att en vagn bör överleva. För egen del har jag inte varit i någon sådan butik, men de var riktigt hjälpsamma och svarade på alla underliga frågor man hörde från kunderna i lokalen vi stod i. Det var en upplevelse att följa med och hon köpte en sådan bugaboo de hade tänkt sig. Jag vet inte om jag underlättade för någon, men det var helt klart en intressant erfarenhet.

Roliga namn
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *