Det börjar närma sig den stora dagen och som anhörig börjar man kanske svettas rejält då man fortfarande inte har hittat den perfekta bröllopsgåvan. Ingen panik! På bröllopspresent.nu finns tips på uppskattade gåvor som alltid fungerar oavsett parets stil. Här presenteras förslag som man kanske inte själv tänker på i första taget, såsom gästböcker, smyckeskrin, graverade glas och namnsmycken.

Gravyr är i sig en personlig teknik som skapar minnen som består. Att ge bort det till bröllopsparet är därför en god idé, oavsett om det gäller graverade glas eller smycken. Just namnsmycken är något som brudparet kan bära med sig för alltid, som dels får dem att komma ihåg den fina dagen lite extra och även dig som har gett presenten. På marknaden finns det flera olika utföranden att välja mellan, både ifråga om smyckets utformning till vad man kan gravera in.

När det gäller formerna på namnsmycken finns det exempelvis både ovala, runda, kantiga och hjärtformade varianter. Det går också att finna fina manschettknappar och slipsnålar. Smyckena är i de flesta fall gjorda i 925 sterling silver, ett material som innehar en god kvalité till ett inte allt för dyrt pris och som håller under hela livet.

exklusiva smyckenIfråga om vad man kan gravera in så är det helt upp till dig som ska ge bort presenten till brudparet. Antingen kan man ge namnsmycken i samma form och med samma text till de båda eller olika ifall de kanske har skilda stilar. Det går att gravera in allt från datum, efternamn och namn. Man kan också gravera in ett enstaka ord som symboliserar dagen, såsom ”Kärlek”, ”Love” eller ”Forever”. Även symboler är en uppskattad detalj, det kan vara både hjärtan, stjärnor eller evighetstecknet.

Är man osäker på vilka möjligheter som finns eller har andra funderingar? Då kan det vara bra att just ta hjälp av hemsidor som bröllopspresenter.nu. Klicka här För mer information.  Men vart kan man då beställa namnsmycken? Det smidigaste och även billigaste alternativet som även går väldigt snabbt är just att beställa graverat på nätet. De innehar samma goda kvalité som de graverade produkter man köper direkt i butik.

Smycken – en bra bröllopsgåva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *