Klantigt

 

En sak som jag tycker är jätte bra med min tandläkare i Västerås är att dem har en akut mottagning där man kan få akut tandvård om man har behov utav det. Jag vet vad ni tänker, hur ofta behöver man ha akut tandvård egentligen? Men i mitt fall har jag blivit räddad av det vid två olika tillfällen och då har jag varit så tacksam för att det har funnits.

Jag är ganska klantig av mig.

VId två olika tillfällen har jag lyckats slå ut halva min framtand, väldigt klantigt. Första gången gick det till så att jag cyklade och ramlade och lyckades då slå ut min tand, jag åkte då direkt in på akut tandvård och då lagade de den åt mig och satte dit en protes, men inte så jätte lång tid efter det så lyckades jag slå ut den också, den hade inte fastnat riktigt än så trillade jag igen, då åkte jag direkt in till min tandläkare i Västerås och fick tandvård.

Jag tycker om min tandläkare jätte mycket, jag har gått till honom i flera år och tycker att han tar så bra hand om mina tänder och ger mig bra tandvård. Jag själv försöker såklart också vara rädd om mina tänder och är noga med tandborstning och tandtråd.

Jag skulle inte vilja behöva åka in på akut tandvård igen, för även om det är jätte bra att det finns så är det inte roligt att slå ut en tand, det är väldigt smärtsamt, jag hoppas att jag kommer få slippa det i framtiden.

Kolla med din tandläkare i Västerås om dem erbjuder akut tandvård, det kan vara bra att veta iafall det skulle dyka upp något akut.

Läs mer om Tandläkare Västerås

Tandläkare Västerås
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *