Inför din speciella dag har du garanterat tusen saker att planera, det ska vara tårta, inbjudningar ska skickas, en vacker bröllopsklänning ska köpas, präst ska bokas och brudunderkläder ska köpas. Detta är en magisk dag, för bara dig och din blivande man! Men glöm inte av att klänningen inte sitter som den ska utan rätt brudunderkläder! Ska du ha samma brudunderkläder under dagen som under kvällen eller satsar du på ett byte inför er magiska natt tillsammans? Antagligen vill du ha sexigare brudunderkläder till kvällen, men ett lite bekvämare set av brudunderkläder att bära till själva bröllopet.

Bröllop med fina kläder

Men bekvämt betyder inte nödvändigtvis att det inte ska vara vackert att se på för det! För visst vill du känna vacker även under bröllopsklänningen? Ett par höga trosor sitter uppe och håller in, och passar i stort sett alla kroppsformer. En bra bh ger dina bröst ett lyft, och avlastar ryggen på samma gång, Brudunderkläderna kan gott ha små dekorationer som ger dem detdär lilla extra! Mönstrade tyger, brodyrer, rosetter och utsmyckningar, men tänk på att brudunderkläder som går ton-i-ton och har släta  utsmyckningar syns minst under klänningen. Ett strumpeband är tradition att ha till dina brudunderkläder, och klassiskt är att låta mannen dra av detta med sina tänder under bröllopsfirandet, en gammal sensuell tradition du inte vill missa!

Bröllopet har många traditioner som innefattar brudunderkläder. Visste du till exempel att det är tradition att ge mannen ett album med bilder på bruden i sina brudunderkläder i morgongåva? Eller att man enligt tradition bör man bära något nytt, något gammalt, något lånat och något blått- därför kan det, om man vill vara traditionsenlig, vara en kul idé att välja brudunderkläder eller strumpeband med blå inslag. Och kanske ett smycke eller hårutsmyckning till låns, Klänning eller slöja kanske finns inom släkten som gammalt. Och brudunderkläder köps förslagsvis nya.

Underkläder till ditt bröllop köper du med fördel online på www.korsetten.se

Tips om underkläder till bröllop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *