Såhär ser en värmepump utHär om dagen satt jag hemma i soffan och kollade på tv och åt godis. Mitt favoritprogram hade precis börjat när telefonen ringer. Jag reser mig upp irriterat och går ut i hallen och svarar, det är en kille i luren som börjar ställa massa frågor om värmepumpar. Jag förstår knappt hälften av vad han säger och säger att jag inte ska något och lägger på luren för att återgå till mitt program.

Men jag kan inte sluta fundera på vad en värmepump egentligen är för något. Jag känner igen ordet, jag vet att jag har hört det innan, men vad är egentligen en värmepump. Samtidigt som jag kollar på mitt program sitter jag och funderar. När programmet är slut tar jag med min lilla hund ut på en promenad till parken där jag låter honom springa löst. Och samtidigt som jag står och kollar på min lilla hund när han springer omkring så funderar jag återigen på det.

vad är egentligen en värmepump?

Hela natten drömmer jag om det och dagen efter är det de enda jag kan tänka på när jag är på jobbet. Så  efter jobbet bestämmer jag mig för att gå ut och leta efter en värmepump så att jag kan sluta fundera på det. Jag går från butik till butik, men tillslut inser jag att jag inte vet vad jag letar efter, jag vet ju inte hur en värmepump ser ut. När jag kom hem var jag irriterad över att jag inte kan släppa den här tanken. Så jag plockade fram datorn och googlade just ordet ”värmepumpar” och då hittar jag en sida där jag kunde få jätte mycket information.

Undrar ni också över värmepumpar och vill läsa lite om det? Kolla in: värmepumpar.tv

Vad är en värmepump?
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *